Chifle integrale cu branza si oregano

photo_editor2_temp

Ingrediente:

15 linguri de faina integrala (tarate de grau Bio)

150 g branza de vaca

2 oua

1 lingura de oregano

Sare, piper

Se amestreca ingredientele pana continutul devine o pasta densa, putin mai moale decat coca pentru paine. Se aseaza in tava pe hartie de copt sub forma de bulete, cu spatiu intre ele pentru ca se vor extine la coacere.

Tava se tine la cuptor aprox. 30 de minute, la 200 grade C.

Se pot servi cu pasta de naut, diverse salate sau guacamole.

Eat healthy, live smart! 😉

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s