Fursecuri de secara si fulgi de ovaz

2017-04-11_14.35.22

Ingrediente:

1 ceasca de faina de secara

4 linguri de fulgi de ovaz

5 linguri de lapte

1/2 lingurita de scortisoara

1 galbenus

5 felii de banana/curmale (pentru aroma si dulceata)

Se amesteca ingredientele si se aseaza in tava pe foaie de copt; se coc la 200 grade C timp de 35 min. Se scot cand suprafata este rumenita.

Un desert sanatos sau cina ideala pentru bebelusi, in special in perioada aparitiei dintisotilor.

Enjoy! 😉

Live smart, eat healthy!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s