Batoane de secara si fulgi de ovaz cu struguri negri si mar

2017-04-13_19.10.54

Ingrediente:

1-2 cescute de faina de secara bio

4 linguri de fulgi de ovaz

1 lingurita de scortisoara

2 mere

1 cescuta de lapte

10 boabe de struguri negri

Se amesteca faina de secara cu fulgii de ovaz, scortisoara si merele decojite si rase apoi se adauga treptat lapte pana se formeaza o coca modelabila putin mai moale decat cea pentru paine.

Se formeaza batoane si se aseaza pe tava cu foaie de copt. Deasupra se orneaza cu bucati de struguri negri fara samburi. Se coc la 200 grade C timp de 30-35 de minute.

Se servesc cu miere, ceai, lapte sau dulceata. De asemenea, pot fi o gustare sanatoasa pentru cei mici, deoarece nu contin zahar.

Live smart, eat healthy!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s