Biscuiti cu portocala si iaurt

2017-04-21_22.57.06

Ingrediente:

2 cesti de fulgi de ovaz

1 portocala

2 cesti de cuscus fiert

1/2 ceasca de faina de tarate de grau

1 iaurt grecesc (10% grasime)

2 lingurite de seminte de in

Se amesteca fulgii de ovaz cu portocala tocata la blender pana se face pasta. Se adauga iaurtul, cuscusul fiert si treptat faina de tarate de grau pana se formeaza o pasta putin mai moale decat coca de paine. Pentru o aroma mai pronuntata se poate adauga coaja de portocala/lamaie rasa. Se aseaza cu lingurita in tava pe hartie de copt si se adauga semintele de in deasupra. Se introduc la cuptor la 180 grade C pentru aprox. 35 min. Enjoy! 😉

Live smart, eat healthy!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s